Barion Pixel

Útravaló és olvasnivaló

Tanácsaim

Mindenekelőtt legyél nyitott a fent leírtakra. Sok dolog olyan lehet, ami most még új és nem átlátható. Ez teljesen természetes!

Minden újdonságnál, amit tanulunk, van egy bizonytalansági faktor, mert még nem készségszintű az, amit gyakorolsz. 

Adj időt magadnak arra, hogy megszokd. Nagyon sokszor, amikor GTD tréninget tartok, ami egy a mostani anyagnál jóval szárazabb és nehezebb tananyag, előkerül a kifogás, hogy ezt nehéz lesz megszokni.

Erre a minden helyzetben tökéletesen jól működő tanácsom: adj magadnak időt.

Használd a fenti oktatási anyag szerint az Evernote rendszerét, vidd fel ide a feladataidat, projektjeidet, CSAK ide jegyzetelj (mobilon, laptopon is elérhető) és használd 2 hétig. De két hétig teljes odaadással és lelkesedéssel. Ez alatt az idő altt bőségesen összeszoktok és nem lesz semmi gond, csak meg kell adnod saját magadnak az esélyt, hogy hatékonyabb lehess!

Próbálj ki újakat is. Olyan mappa és gyűjtemény struktúrát, ami neked jobban kézre áll. Olyan jegyzet címkéket, amik neked jobban tetszenek. Olyan színkódolást, ami jobban vezeti a szemedet. Mindent próbálj ki, amitől neked jobb lehet.

Olvasnivaló

Ha szeretnél még többet olvasni a témában, akkor ajánlok is pár cikket az Evernote saját blogjáról:

https://evernote.com/blog/the-secret-to-remote-work/

https://evernote.com/blog/resource-roundup/

https://help.evernote.com/hc/en-us/articles/360001758468-How-to-use-auto-formatting

https://evernote.com/blog/stay-focused-get-stuff-done

Kapcsolat

Ha olyan találsz, amit nem értesz, vagy kérdésed van, akkor küldd el nekem a hello [at] thecoffeebreak.hu mail címre, vagy csak írj rám LinkedIn-en. Igyekszem minél hamarabb válaszolni.