Barion Pixel

Csapat felépítése

Az Evernote egyik legerősebb adottsága, hogy tökéletesen lehet vele a saját jegyzeteidet kezelni és organizálni.

Azonban tény, hogy sokszor nem egyedül dolgozunk, hanem csapatban.Ha csapat szinten is ez Evernote mellett döntötök, akkor nektek lett kitalálva a Business előfizetés, ahol rengeteg közös felületet, központi adminisztrációs menüt, jogosultság és felhasználó kezelést kaphattok. Ideális megoldás 2-3 fős mikro vállalkozásról kezdve akár 15-20 fős cégig bezárólag.

Csapat felépítése

A csapat felépítése teljesen egyedi módon szabható testre, nincs előre definiált szervezeti egység.

A Csapat kezelésére és adminisztrálására az erre definiált webes felületen van lehetőség, s itt az alábbi menük állnak majd a rendelkezésedre.

A fiók admin-jai tudják felvenni és kezelni a hozzáférésre jogosultakat. Ez alatt értve az egyes mappákhoz és jegyzetekhez való egyedi hozzáférési szintig mindent, ami a céges fiók számára fontos lehet.

Ugyanitt van lehetőség arra, hogy a fiók teljes tartalmát kezelhesd. Szükségtelen jegyzeteket, vagy jegyzetfüzeteket kitörölhess, amire már nincs szükség. 

Ez egy nagyon fontos funkció egyéni használat során is, céges szinten, ahol többen is gyártjátok a tartalmakat, pedig kritikus. 

Arról, hogy miket kell törölni a rendszerből, hogy a teljes fiók ép és sértetlen maradjon, az oktatási anyag végén külön lesz szó!