Barion Pixel
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
3 000,00 Ft
Kezdj hozzá

A Notion az egyik legismertebb és leghatékonyabb projectmanagement, adatkezelő, jegyzetelő és még sok egyébre jó mindenes applikáció.

A Notion-t szinte mindenre tudod használni, ha érted a működését. Ehhez sok tanulásra, gyakorlásra van szükség.
Vagy: használj előre elkészített sablont, ami megkönnyíti a dolgodat és azonnal hasznos lesz számodra!

Hogyan működik?

A sablon célja, hogy megadhass magadnak olyan szokásokat, amiket rögzíteni szeretnél saját magadban.

A cél az, hogy ebben olyan segítséget kapj, ami egyszerre ad egy könnyen használható keretet, amit egyszerűen be tudsz illeszteni a napi rutinodba.

Másrészt olyan motiváló rendszert tudsz kialakítani, ahol nem csak napi szinten tudod feljegyezni, hogy mely szokásokat mikor sikerült tartanod, hanem arra kapsz egy visszajelzést, hogy mely napokon vagy a leginkább képes a szokások beépítésére, követésére, sőt arra is, hogy mik azok a szokások, amiket könnyen tartasz és akár már be is épültek – lehet már nem is kell a megerősítő hozzájuk – és melyek azok a szokások, amiket rendszeresen nem tudsz tartani, így érdemes ott megkeresni az okokat.

Használata:

A használata a lehető legegyszerűbb. Minden nap, amikor mérni akarod a szokásaid, csak megnyomod a gombot a táblázat felett és azonnal meg is jelenik aznapra, minden követendő szokásodhoz egy új sor, amit ki tudsz pipálni, így bekerül az összesített statisztikádba!

Ha ezzel megvagy, a végén még olyan szintű rálátást is ad neked a rendszer, hogy mennyire tudsz konzisztens maradni és akár egy egész havi, naptárnézetes megoldást is át tudsz futni, hogy jobban képbe tudj kerülni a saját szokásaiddal, azok erejével.

A jószokások építenek és erőt adnak! Használd ki ezt, hogy hatékonyabb lehess nap, mint nap!