Barion Pixel

Hogyan használd a Todoist rendszerét?

Mielőtt bármit is csinálnál, az első lépés legyen a regisztráció, hogy tudd követni az oktatási anyagot. Ehhez most használd ezt a linket:

Ha regisztráltál, akkor így tudod érvényesíteni 2020. Augusztus 31-ig a 2 hónap ingyenes Todoist Premium fiókodat (,külön előfizetni nem kell!):
  1. Ha kész a Todoist fiókod, amit ezen a linken keresztül készítettél, akkor:
  2. Kattints erre a linkre. Ez elvisz a Todoist kupon oldalára, ahol add meg az alábbi kupon kódot (ha még nem léptél be, akkor kérheti, hogy lépj be a Todoistbe – hogy tudja, melyik fiókhoz kell adni az ajándékot.): TDSummer
  3. Kész is. Lépj be laptopon, mobilon és tableten, mindenhol a Premium fiók lesz érvényes. 🙂

Nézzük is meg rögtön, hogyan fog kinézni egy fiók, ha már be lesz jobban lakva:

Így néz ki egy felépített Todoist fiók.

Az előtted lévő ablak nagy része a feladatoké. Azt, hogy épp milyen feladatot látsz rajta, az a bal oldali menüsor határozza meg. Itt találhatsz olyan elemeket, hogy: Inbox, Today, Next 7 days, Projects (és benne projektek), stb.

Bármelyiket kiválasztod, csak az abban lévő feladatokat fogod látni!

Ez miért fontos? A todoist alkalmas rá, hogy felvigyél bele minden feladatot, projektet, célt, tervet, ami csak foglalkoztat. De ezek egyben káoszhoz vezetnek. Viszont a projektekkel ezt lehet darabolni és fókuszálni.

Példa:

Amikor épp egy szuper fontos projekten dolgozunk, akkor nem érdekel minket, hogy majd venni kell két liter tejet a boltból, vagy be kell menni még a patikába is. Ezek majd akkor lesznek fontosak, ha vége a munkának. 

Egy jó feladatmanagement applikáció segítségével, mint amilyen a Todoist is, tudjuk fókuszálni a figyelmünket mindig az aktuális feladatra. Könnyebben kerülünk majd “flow állapotba”, ahol szuper hatékonynak érezzük magunkat.