Barion Pixel

Útravaló

Tanácsaim

Mindenekelőtt legyél nyitott a fent leírtakra. Sok dolog olyan lehet, ami most még új és nem átlátható. Ez teljesen természetes!

Minden újdonságnál, amit tanulunk, van egy bizonytalansági faktor, mert még nem készségszintű az, amit gyakorolsz. 

Adj időt magadnak arra, hogy megszokd. Nagyon sokszor, amikor GTD tréninget tartok, ami egy a mostani anyagnál jóval szárazabb és nehezebb tananyag, előkerül a kifogás, hogy ezt nehéz lesz megszokni. Erre a minden helyzetben tökéletesen jól működő tanácsom: adj magadnak időt. Használd a fenti oktatási anyag szerint a Todoist rendszerét, vidd fel ide a feladataidat, projektjeidet és használd 2 hétig. De két hétig teljes odaadással és lelkesedéssel. Ez alatt az idő altt bőségesen összeszoktok és nem lesz semmi gond, csak meg kell adnod saját magadnak az esélyt, hogy hatékonyabb lehess!

Próbálj ki újakat is. Olyan projekt struktúrát, ami neked jobban kézre áll. Olyan lista címkéket, amik neked jobban tetszenek. Olyan színkódolást, ami jobban vezeti a szemedet. Mindent próbálj ki, amitől neked jobb lehet.

Kapcsolat

Ha olyan találsz, amit nem értesz, vagy kérdésed van, akkor küldd el nekem a hello [at] thecoffeebreak.hu mail címre, vagy csak írj rám LinkedIn-en. Igyekszem minél hamarabb válaszolni.