Barion Pixel

Ismerj meg

Ismerd meg, hogy kitől tanulnál itt!

Tóth-Czere Péter vagyok, productivity trainer és tanácsadó. Vállalkozó, cégvezető és családapa. 
A NEXT módszertan kialakítója, melynek révén segítek hatékonyabbá válni egyre több embernek!

2015 óta tartok tréningeket produktivitás és hatékonyság témában, webinar formátumban, vagy tantermi képzések keretében.

2017 óta oktattam certifikált GTD (Getting Things Done) trénerként a módszertant, ami világszinten is az elsőszámú időmenedzsment rendszerként ismert. Én magam is sokat hasznosítottam belőle magamnak.

2023-ban pedig elsőként szereztem meg itthon a GTD 2. szintű oktatói certifikációját.

toth-czere-peter-profil-e1541543904936.jpg

E mellett, hogy minél szélesebb ismereteim legyenek:

  • A legelső hazai Todoist ambassadorként támogattam az egyik legnépszerűbb task management rendszer felhasználóit
  • Evernote Certified Business Consultant-ként Evernote magán és üzleti felhasználást is oktatok.
  •  Notion felhasználóként pedig igyekszem megismertetni minél több embert azzal, hogy miként lehet felépíteni egy Second Brain rendszert és egy hatékony adatbázis kezelő programot.

Az áttörést a saját produktivitás növelő módszertanom hozta meg:

NEXT módszertan

A tanultakat végül a saját produktivitási módszertanomban ötvöztem, mikor kialakítottuk a NEXT módszert és létrehoztuk a NEXT Academy brandet és oktatói csapatot. 

Itt tanítjuk azt a módszert, ami nekünk megfordította a dolgokat, mindenkinek, aki szeretne otthon, vagy a munkában hatékonyabb, kiegyensúlyozottabb lenni, mentálisan és fizikailag is felkészült és ellenálló lenni a mindennapi kihívásokkal szemben.

Legyél munkavállaló, vagy vállalkozó. Cégvezető, vagy beosztott. A hatékonyság fejleszthető, kezelhető és egy megfelelő rendszerrel mérhetővé is válik. 

Számomra ma a legfontosabb céljaim egyike, hogy minél több embernek megtanítsam azt, hogyan tud hatékonyabb lenni a saját erejéből, kevesebb stressz mellett, jobb mentális és fizikai egészséggel együtt. Bővebb info erről itt!

TD_ambassador-badge_light.png
gtd-logo-2.png
notion-essentials-badge
ECC_Logo-e1484495286666.png

Összességében a kisvállalati hatékonyságtól kezdve a nagyvállalati folyamatokig bezárólag minden féle igényre szabva is segítettem vállalkozóknak és nagyvállalati alkalmazottaknak és magánembereknek egyaránt abban, hogy miként lehetnek minimális ráfordítással többszörösen hatékonyabbak. Ez egy olyan előrelépés, ami bárkinek elérhető, ha a megfelelő rendszert, programot és alap tudást megkapja. Ebben szeretek én segíteni.

De ez önmagában még elég keveset mondd el abból, aki én vagyok, amit teszek minden nap azért, hogy hatékonyabb legyek és hatékonyabban tudjam át is adni azt a tudást és tapasztalatot, amit összegyűjtök. 

A tökéletes oktatáshoz és tapasztalatmegosztáshoz ennél több kell!

Ki is vagyok igazából?

E0E4E73A D74E 4305 A33D 1A748F39BC7D 6216 00000B58263DCBAF

Előadó

Konferenciákon, offline, vagy online formában időről időre meg tudom osztani a tapasztalataimat és gondolataimat, mind hatékonyság és GTD, mind pedig marketing, keresőoptimalizálás és tartalomkészítői, vagy akár ügynökségi oldalról. 

Fontosnak tartom, hogy akik érdeklődnek bizonyos témák iránt, azok megtalálhassák, hogy hol érdemes ezekről tanulni, vagy épp a témához kapcsolódóan kapcsolatokat építeni. 

Remélem találkozunk egy jövőbeni konferencián még! 

Oktató

Az előadások a tökéletes alap, amivel egy témába bele lehet szeretni és tanulni is lehet belőle. Rengeteget vittem már haza konferenciákról, de nap végén a leghasznosabb csakis az lesz, amit megtanulunk. 

Éppen ezért kezdtem el oktatni évekkel ezelőtt és tartok a mai napig is online és offline oktatásokat is Produktivitás, azon belül is GTD, általános hatékonyság, GTD, Evernote, Notion, de akár O365 céges intergáció témában. 

Az utóbbi években pedig kiemelten foglalkozom a vállalkozói, illetve vállalati vezetők hatékonyságával.

Tanítok marketinget is, fontosnak tartom, hogy tartalommarketing és SEO szekértőként tovább adjam a tudásom!

Toth Czere Peter IH2020 2
318178219 5686675431369171 5405392398687223062 n

Vezető

A hatékonyság és az oktatás, tanulás azonban nem csak előadóként és trénerként fontos számomra. 

Kiemelt szerepe van, mert vállalkozóként folyamatosan törekszem arra, hogy többet, jobbat és egyszerűbben tudjunk biztosítani az ügyfeleinknek, vagy épp én a saját csapatomnak. 

A CoffeeBreak Consulting online marketing ügynökség és a Showcast Media podcast készítéssel foglalkozó ügynökség vezetőjeként a tökéletes rendszer és folyamatok elengedhetetlenek a két különálló csapat működtetéséhez. 

2022-ben a hab a tortán: megnyertem a Bizalmi Kör vezetői közösség által meghirdetett Leader of the Year díjat egy hihetetlenül inspiráló zsűri döntése alapján. Ez egy fontos iránymutató volt számomra, hogy jó úton járok.

Podcaster

A tudásmegosztás egyik leghatásosabb és leginkább élvezetes módja ma a podcast. 

Éppen ezért vágtam bele évekkel ezelőtt én is, hogy olyan emberekkel ismerkedjek meg és hallgassam meg a tapasztalataikat, tanácsaikat, akikkel előtte még nem is találkoztam, vagy épp a hatékonyság témáját tudtam kutatni barátaimmal. 

A Hatékony Leszek! podcast célja pontosan az, hogy a szakmai kihívások mellett akár a mindennapokban is megtaláljuk a hatékonyabb és stressmentesebb utat.

peti profil podcaster e1683545613547
F10_Web_TOTHCZERE

Motiváló

2023 őszén az a megtisztelő hír futott be hozzám, hogy a Forbes magazin hazai, szakmai szerkesztősége kiválasztott a közé a 100 kevesek közé, akik lehetőséget kaptak, hogy megmérettessék magukat a közösségi média felületein és versenyezzenek a 2023 novemberi, 10. évfordulós Forbes magazin címlapjára kerüléséért. 

Hihetetlenül inspiráló volt a tudat, hogy olyan vezetők, tanítók, vagy épp zenei szupersztárok közé válogattak be, akik nagy részét a példaképeim közé sorolom vagy szakmai, vezetői, vagy emberi szempontok alapján. 

100 olyan sztori közé válogattak be, akik közül bárki mellett megtiszteltetés volt szerepelni. 

Újabb 10 évre adott motivációt, hogy segítsek vezetőket fejleszteni, és közben magamat is. 

minden más...

Ha pedig vége a munkának és a folyamatoknak, akkor családapa vagyok, férj. Aki szeretne ebben a szerepkörben is jobb lenni. 

Éveket töltöttem sporttal, az öttusától kezdve a küzdősportokig, míg végül megtaláltam az aikido-t, ami számomra megadta azt az egyensúlyt, amiben ki tudtam teljesedni.

Fontos beismerni mindannyiunknak a tényt, hogy a hatékonyság nem a munkában keresendő, hanem az élet minden területén. 

Én erre törekszem.

aikido

Beszélgessünk

A zárt Discord csoportban várunk, hogy együtt fejlődhessünk. 

Kötetlenül, kérdéseket felvetve és válaszokat adva egymásnak. Egy olyan közösségben, ahol hozzád hasonló gondolkodásúak tudnak segíteni neked.

Csatlakozz és tanuljunk együtt!

50

Képezd magad

A hatékonyság egyik fontos eleme a tanulás, így előtted is nyitva áll minden online tanfolyam, ami elérhető itt a Project Blue oldalán. 

Itt folyamatosan frissítjük és bővítjük a meglévő anyagokat, de készülnek újabb és újabb oktatási anyagok is a megléőek mellett.

Hatekony Leszek logo
Hatekony Leszek logo 1 e1672579215952

Hogy sose maradj tartalom nélkül

iratkozz fel a podcast csatornára

Kéthetente egy újabb témát dolgozunk fel, új kérdéseket teszünk fel, appokat nézünk meg. 

Minden olyan kérdés érdekes lesz, amivel hatékonyabbak tudunk lenni, legyen az egy egyszerű folyamat, vagy applikáció, vagy olyan lifehack, ami szintén bárkinek elérhető.

Sőt, ha van bármilyen tipped, vagy ötleted, hogy mi lehet jó téma, azt is szeretettel fogadjuk és feldolgozzuk!

Kérdésed Van, Amit Feldolgozhatnánk?​​

Küldj üzenetet írásban, vagy hangban és a többi már rajtunk múlik!​​

glowing filament ignites ideas innovative solutions generated by ai scaled