Barion Pixel

VOIZ kupon

- hangoskönyv -

add meg a mail címed és küldjük az 50%-os kupont!

Fontos: az emailedet másra nem használjuk, nem is tároljuk!

Regisztrálj most 50% kedvezménnyel a voiz kupon révén

Ha szereted a hangoskönyveket, akkor már tudod miért zseniálisak. 

Ha még csak most ismerkednél a lehetőséggel, akkor neked is jó hírünk van:

A VOIZ hangoskönyv applikáció révén egy 50% kupon kedvezményt tudunk neked biztosítani, ha szeretnél te is hangoskönyveket hallgatni. 
Mi már hosszú ideje használjuk a VOIZ-t, kupon nélkül is, így őszintén tudjuk ajánlani azt, hogy megéri regisztrálni!

Miket hallgathasz hangoskönyv formában a VOIZ-on keresztül?

Ha szeretnéd fejleszteni mnagadat, ha tanulni szeretnél, akkor vár rád számtalan önfejlesztő, vagy gazdasági, szakmai könyv. 
Ha pihennél, meditálnál, akkor vannak meditációs hanganyagok is a VOIZ-on belül. 
De annak is megéri regoisztrálni, aki könnydebb olvasmányra vágyik és csak kikapcsolódna. 

Mindehhez most a Hatékony Leszek! podcast biztosít neked egy 50%-os kupon kódot az első havidíjadból! Hogy ne az ár miatt ne kezdj bele!

Önfejlesztés

A mi oldalunk, oktatásaink, podcastünk arról szól, hogyan lehetsz hatékonyabb. Hiszünk az önfejlesztő könyvekben és a tanulásban. Így a hangoskönyv is ide tartozik.
A VOIZ-on belül kedvünkre válogathatunk ezek közül és többet is ajánlottunk már műsorunkban!

üzlet

A podcast mellett természetesen vállalkozók vagyunk, akik üzletet építenek és szeretnénk itt is fejlődni. 
Az itthon kapható legtöbb szakmai könyv üzlet témában, vagy egyéb szakmai témában fent van a VOIZ hangoskönyvei között!

Szórakozás

Nap végén pedig a könnyedebb, szépirodalmi témák azok, amik előkerülnek nálunk is. Nem lehet mindig csak tanulni! 🙂 
Itt is van sok olyan hangoskönyv, amit elalvás előtt örömmel pörgetünk! 

hogyan lehet a tiéd a voiz kupon?

A VOIZ csapatának a kérése az volt, hogy a weboldalon ne kerüljön megosztásra a kód, viszont ha a lenti formon keresztül megadod az email címed – amit semmi másra nem is fogunk se használni, se tárolni -, akkor válasz mailben azonnal küldjük is neked az 50% kedvezményt adó VOIZ kuponkódot!

voiz regisztracio
voiz kupon
voiz kuponkod

Ha szeretnéd a VOIZ 50%-os kupon kódját Te is kihasználni:

Add meg az e-mail címed és egy válasz üzenetben már meg is kapod tőlünk a VOIZ kupont!

ismerd meg a voiz hangoskönyv kínálatát

Azért vágtunk bele a VOIZ csapatával közösen ebben a kupon ajánlatba, hogy elhozzuk nektek az 50%-os első havidíjat, mert hosszú ideje hasznljuk mi is a felületet. Minden hónapban 1-5 hangoskönyvet meghallgatunk, ami hozzátesz valahol az életünkhöz és segít hatékonyabbá, tübbé válni.

Hangoskönyvet pedig olyan helyzetben hallgat az ember, amikor más módon nem is tudna tartalmat fogyasztani a hallgatáson kívül. Pont, mint a podcastek esetében. Így azért is hoztuk el nektek a kedvezményt, mert ha netán a végére értetek a Hatékony Leszek! podcast epizódjainak, akkor se maradjatok tartalom nélkül!

A VOIZ hangoskönyv applikációban vannak ugyan angol nyelvű hangoskönyvek is, de a legfontosabb érték a platformon az, hogy itt kifejezetten az a cél, hogy magyar nyelven tudj kvázi végtelen mennyiségű hangoskönyvet meghallgatni!

a teljesség igénye nélkül, a mi kedvenceink:

Miért jó a hangoskönyv?

Hangoskönyvet hallgatni számos előnyt kínál. Néhány dolog, ami miatt érdemes belevágni:

  1. Multitasking: A hangoskönyv, mint tartalom típus lehetővé teszik, hogy könyvhallgatással egyidejűleg más tevékenységeket is végezz. Így például vezetés közben, sétálás során vagy házimunka közben is élvezheted egy jó könyv történetét. Nálunk ez abszolút bevált!

  2. Hozzáférhetőség: A hangoskönyvek különösen hasznosak azoknak, akiknek látási vagy olvasási nehézségeik vannak. Vagy épp nem akarsz most fizikailag “olvasni”, mert csak szimplán fáradt a szemed, akkor is tudsz könyveket fogyasztani.

  3. Időtakarékosság: A hangoskönyvek segítségével időt takaríthatsz meg. önmagában hamarabb fogyaszthatod el egy könyv tartalmát hangoskönyvként, de ha szereted – például podcasteknél is – a gyorsított tempót, akkor igény szerint gyorsíthatod is. (A VOIZ appban erre amúgy van lehetőséged.)

  4. Előadásminőség: Ha jó előadók olvasnak fel hangoskönyveket, az élvezetessé teszi a hallgatást. A jó előadók képesek életre kelteni a karaktereket és a történetet, pont mint az esti mesék, amiken felnőttünk. A történetmesélés pedig egy alapvetően ősi részét mozgatja meg az agyunknak, ami stimulálja a tanulási reflexet.

  5. Szórakozás és kikapcsolódás: Hangoskönyvek hallgatása kellemes kikapcsolódást nyújthat. Könnyen belefeledkezhetsz a történetbe, és elfelejtheted a mindennapi stresszt. Ugyanúgy, mint egy könyv olvasása közben, ebben hasonló a két tartalom típus.

  6. Tanulás: Hangoskönyvek lehetővé teszik az ismeretszerzést és a tanulást is olyan kellemes körülmények között, ahogy neked a legkényelmesebb, akár háton fekve egy függőágyban, csukott szemmel (Peti így szokta…). Ha pedig olyan típusú könyveket hallgatsz, amik segítik az önfejlesztésedet, akkor ilyen környezetben fogsz tanulni. A legjobb!

Ez csak néhány indok, amiért jó hangoskönyveket hallgatni. A hangoskönyvek sokféle történetet és témát kínálnak, így mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebbeket és élvezheti a könyveket.
Tégy egy próbát!

összefoglalva

Ha szereted a hangoskönyveket, akkor a voiz.hu a neked való platform! 
Olyan mobil appot kaptunk, amit könnyű használni, átlátható és mindig kéznél tud lenni, ha nálad van a mobilod. 

A Hatékony Leszek! podcast kapott egy lehetőséget, hogy 50%-os VOIZ kedvezmény kupont adhasson nektek a kezdéshez, mely kupon az első havidíjból vonódik le. 
Így megismerheted a felületed, átböngészheted a könyveket és annyit hallgatsz meg, amennyit csak bírsz! 

Ha szeretnéd a VOIZ 50%-os kupon kódját Te is kihasználni:

Add meg az e-mail címed és egy válasz üzenetben már meg is kapod tőlünk a VOIZ kupont!