Barion Pixel
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
24.900 Ft
Kezdj hozzá

Mit tartalmaz?

 • 17 fejezet
 • Képi és videós magyarázatok
 • Funkciók, működés technikai bemutatása
 • Használat elméleti ismeretei
 • Gyakorlati megvalósításhoz útmutató

Minden, amire szükséged lehet ahhoz, hogy mától a feladataidat egy helyen kezeld, rendszerezetten és jól átláthatóan!

A cél, hogy a feladatok kezelése stresszmentes és kényelmes kihívás legyen!

A Todoist tudásanyagról részletesen

Attól a ponttól, hogy megvannak a feladataid, odáig, hogy azokat megbízhatóan kezeld, megmutatok mindent, amire szükséged lesz!

Minden hatékony feladat management megoldás alapja, hogy olyan rendszert használj, ami kézreáll, jól tudod használni és nem kell azon egy pillanatig se gondolkozni, hogy mikor mit is kell csinálni.

Ez a tudásanyag ezt a biztonságot adja meg. Részletesen bemutatom a Todoist program felépítését, használatát, valamint azt is, hogy miként érdemes felépíteni magát a rendszert, hogy az később is jól használható, megbízható legyen és mindig tudd, hol találod épp az elintéznivalóidat. Legyen az munkahelyi feladat, vagy otthoni teendő.

A TodoisT-ról:

A program elérhető asztali gépen, böngészőből, illetve mobil applikáción keresztül is (Android, iOS és iPadOS rendszerekre).

A platformot alapvetően mobilos használatra terveztél legelőször és abból fejlődött ki az asztali kliens. Ez miért fontos? Mert a rendszer ebből fakadóan szuper gyors és könnyen átlátható. Nincs semmi felesleges elem, csak a lényeg, a projektjeink, fókusz területeink és a konkrét feladataink.

iOS és Android rendszer alatt is jól kezelik már a “virtuális asszisztenseink” is, így hangalapú rögzítéshez, rendszerbe integrált automatizálásra is tökéletesen alkalmas.

tartalom:

 

 • A Todoist általános bemutatása
 • Egyes funkciók részletes leírás és felhasználási lehetőségei
 • Hogyan építsd be a rendszert a mindennapjaidba. Nem csak munkára!
 • Hogyan alakítsd a projektjeid, listáid a saját igényeidre
 • Hogyan automatizáld, hogy ne kelljen mindent neked kontrollálni folyamatosan!
 • Hogyan integráld más rendszerekkel, így alkotva egységet, nem pedig plusz 1-et.

 

Bónusz:

 • Heti tervezési segédlet, amivel könnyebben tudod összeszedni az aktuális feladataidat!

Rólam:

2015 óta tartok tréningeket produktivitás és hatékonyság témában, webinar formátumban, vagy tantermi képzések keretében.

2017 óta egyike vagyok a kevés hazai, certifikált GTD (Getting Things Done) trénernek, ami világszinten is az elsőszámú időmenedzsment rendszer. Én magam is e szerint kezelem a feladataimat.

E mellett, hogy minél szélesebb ismereteim legyenek, Evernote Certified Business Consultant-ként Evernote magán és üzleti felhasználást is oktatok.

Tóth-Czere Péter
toth-czere-peter-profil-e1541543904936.jpg

Ha megismernél kicsit bővebben is:

A todoist felhasználók top 1%-ába kerültem

Mennyire veszem komolyan, hogy a Todoist tényleg képes megoldani a munkahelyi és otthoni feladatok kezelésének gondját? Szerintem meséljen rólam a Todoist, amit olyan régóta és aktívan használok, hogy egyike lettem globális szinten annak a ~20 embernek, akik Todoist Ambassadorok lettek.

Minden évben küldenek a felhasználóiknak egy riportot az előző éves program használatról. Íme ebből néhány elem, amit én kaptam:

Ez egy komplex összesítés, minden értékelhető szempontot vizsgálva állítják össze a rangsort. A TOP1% azt jelenti, hogy a Todoist felhasználók közül benne voltam abban az 50.000 emberben, akik a legjobban kihasználják a programot.

majdnem minden nap használtam

Szerintem mi sem mutatja meg szebben, hogy a Todoist nem csak munkára való, hogy az én összefoglalómban is az látszik, az év 343 napján pipáltam ki feladatot. Pontosan azért, mert nem csak munka van benne, hanem minden olyan dolog, amit szeretnék pontosan, határidőre megcsinálni.

fejlődni kell mindig

A hatékonyság egyben egy aktuális állapot, amikor azt érzed, hogy most hatékony vagy. Mégis, aki nem úgy áll hozzá, hogy ez egy folyamatos fejlődés, az le fog maradni. Én is minden évben egyre több és több dolgot tudok a számomra kedves programokon keresztül megoldani, így egyre jobban kiküszöbölve a hibákat, elmaradásokat.