Barion Pixel

Inbox Zero: legyél hatékonyabb a digitális, fizikai és mentális inboxaidban is! [Podcast]

Hatékony hanganyag!

Hallgass bele

Iratkozz fel:

Írva is, amiről beszéltünk

Miről fog szólni ez az epizód?

Az Inbox egy fogalom mamár és bőven több, mint gondolnád!

Ebben az epizódunkban a hatékonyabb működésről beszélgettünk. Arra kerestük a választ, hogy hogyan használhatjuk az inboxokat a munkavégzés hatékonyságának növelésére, és hogyan tudjuk átalakítani a digitális teret, hogy az jobban szolgálja az igényeinket.

Az epizód alapvető gondolata az, hogy a mindennapi küzdelmek közepette gyakran nem tudjuk, hogyan rendezzük be az időnket, hogyan kezeljük az aggodalmainkat, és hogyan válhatunk hatékonyabbá. De ez az epizód segít ebben: bemutatunk néhány praktikus tippet és módszert, amelyekkel időt takaríthatsz meg, és jobban tudod kezelni az aggodalmakat.

A digitális és fizikai inboxok világába is belemerültünk. A digitális térben és az inboxokban rejlő lehetőségeket ismertettük, és azt is megmagyaráztuk, hogyan lehetünk hatékonyabbak az inboxok átalakításával. Otthoni és digitális inboxokat is vizsgáltunk, és kitértünk a mentális inboxra is, amely segíthet abban, hogy könnyebben megtaláljuk a dolgainkat.

Mindenkinek vannak inboxjai, amelyeket kezelnie kell, legyen az e-mail, szociális média, munkahelyi kommunikáció, vagy éppen a hagyományos postafiók. Ezek az inboxok lehetnek digitálisak, mint az e-mail vagy a szociális média, fizikaiak, mint a postafiók, vagy mentálisak, mint a gondolatok és ötletek, amiket feldolgozunk. Mindegyik inbox szerepet játszik a hatékonyságban, és mindegyiket kezelni kell ahhoz, hogy hatékonyak legyünk.

Az epizód végén megtudhattok többet arról is, hogy miért olyan fontos az inboxok hatékony használata. Az inboxok segítenek nekünk abban, hogy rendezetten tartsuk a dolgainkat, és hatékonyabban végezzük a munkánkat. Ha nem kezeljük őket jól, akkor könnyen elveszíthetjük a kontrollt a dolgaink felett, és stresszesek és szétszórtak lehetünk.

Reméljük, hogy az epizódunk segített nektek abban, hogy jobban megértsétek, hogyan tudtok hatékonyabbá válni az inboxjaitok kezelésével. Próbáljátok ki a tőlünk tanult tippeket, és írjatok, hogy váltak be! Akár valamelyk közösségi média oldalunkon, vagy csatlakozzatok a Discord közösséghez és ott!

Hatékony videó!

inkább néznéd is?

Ne maradj le a friss hírekről

Legyél ott a felvételeken is akár

Szeretnél online lenni a podcast felvételeken?

A Project Blue támogatóinak lehetősége van arra is, hogy ott legyenek velünk a felvételeken online.

Kérdezhettek az adás tartalmával kapcsolatban, a felvétel után együtt ki tudjuk beszélni, hogy mit gondoltok a témáról.

Sőt, akár vendégként egy-egy epizódban vendégül is láthatunk majd, ha olyan témád van, amiből hasznos epizód készülhet.

Ha érdekel a Project Blue klubtagsága, akkor erre vedd az irányt:

További podcast postok

További podcast epizódok

Vajon árt a hatékonyságodnak a videójáték? [Podcast]

Mindketten tetemesebb mennyiségű időt töltöttünk el fiatalabb korunkban videójátékokkal.
De hogy ez vajon segítette, vagy hátráltatta a hatékonyságunkat?
Vagy épp ha most, felnőtt(ebb) fejjel gondolkodunk, akkor tudja a videójáték növelni a munkahelyi hatékonyságunkat?

Tovább...

Kérdésed Van, Amit Feldolgozhatnánk?​​

Küldj üzenetet írásban, vagy hangban és a többi már rajtunk múlik!​​