Barion Pixel

Inbox Zero: legyél hatékonyabb a digitális, fizikai és mentális inboxaidban is! [Podcast]

Hatékony hanganyag!

Hallgass bele

Iratkozz fel:

Írva is, amiről beszéltünk

Miről fog szólni ez az epizód?

Az Inbox egy fogalom mamár és bőven több, mint gondolnád!

Ebben az epizódunkban a hatékonyabb működésről beszélgettünk. Arra kerestük a választ, hogy hogyan használhatjuk az inboxokat a munkavégzés hatékonyságának növelésére, és hogyan tudjuk átalakítani a digitális teret, hogy az jobban szolgálja az igényeinket.

Az epizód alapvető gondolata az, hogy a mindennapi küzdelmek közepette gyakran nem tudjuk, hogyan rendezzük be az időnket, hogyan kezeljük az aggodalmainkat, és hogyan válhatunk hatékonyabbá. De ez az epizód segít ebben: bemutatunk néhány praktikus tippet és módszert, amelyekkel időt takaríthatsz meg, és jobban tudod kezelni az aggodalmakat.

A digitális és fizikai inboxok világába is belemerültünk. A digitális térben és az inboxokban rejlő lehetőségeket ismertettük, és azt is megmagyaráztuk, hogyan lehetünk hatékonyabbak az inboxok átalakításával. Otthoni és digitális inboxokat is vizsgáltunk, és kitértünk a mentális inboxra is, amely segíthet abban, hogy könnyebben megtaláljuk a dolgainkat.

Mindenkinek vannak inboxjai, amelyeket kezelnie kell, legyen az e-mail, szociális média, munkahelyi kommunikáció, vagy éppen a hagyományos postafiók. Ezek az inboxok lehetnek digitálisak, mint az e-mail vagy a szociális média, fizikaiak, mint a postafiók, vagy mentálisak, mint a gondolatok és ötletek, amiket feldolgozunk. Mindegyik inbox szerepet játszik a hatékonyságban, és mindegyiket kezelni kell ahhoz, hogy hatékonyak legyünk.

Az epizód végén megtudhattok többet arról is, hogy miért olyan fontos az inboxok hatékony használata. Az inboxok segítenek nekünk abban, hogy rendezetten tartsuk a dolgainkat, és hatékonyabban végezzük a munkánkat. Ha nem kezeljük őket jól, akkor könnyen elveszíthetjük a kontrollt a dolgaink felett, és stresszesek és szétszórtak lehetünk.

Reméljük, hogy az epizódunk segített nektek abban, hogy jobban megértsétek, hogyan tudtok hatékonyabbá válni az inboxjaitok kezelésével. Próbáljátok ki a tőlünk tanult tippeket, és írjatok, hogy váltak be! Akár valamelyk közösségi média oldalunkon, vagy csatlakozzatok a Discord közösséghez és ott!

Hatékony videó!

inkább néznéd is?

Ne maradj le a friss hírekről

Hatekony Leszek logo
IMG 2013 scaled

Legyél ott a felvételeken is akár

Szeretnél online lenni a podcast felvételeken?

A Project Blue támogatóinak lehetősége van arra is, hogy ott legyenek velünk a felvételeken online.

Kérdezhettek az adás tartalmával kapcsolatban, a felvétel után együtt ki tudjuk beszélni, hogy mit gondoltok a témáról.

Sőt, akár vendégként egy-egy epizódban vendégül is láthatunk majd, ha olyan témád van, amiből hasznos epizód készülhet.

Ha érdekel a Project Blue klubtagsága, akkor erre vedd az irányt:

További podcast postok

További podcast epizódok

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Miért tesz kevésbé hatékonnyá az okosóra? [Podcast]

Ebben az epizódban arról beszélgettünk, hogy melyikünk hogyan viszonyul az okosórák témájához. Ahhoz, amit viselni kell, de arról is, ami az ágy mellett pihen.

Annyit elárulhatunk előre, hogy meglepő fordulattal várunk: nem úgy álltunk hozzá a kérdéshez, amit alapvetően tippelne bárki!

Tovább...
Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Mire is jó a multitasking? [Podcast]

A multitasking fontos része az életünknek.
Nem azért, mert pár évvel ezelőtt kitalálták, hogy ez egy különálló fogalom legyen, hanem azért, mert gyerekkorunktól kezdve ebben élünk, mindig, minden, ami körülvesz bennünket, a figyelmünkért harcol minden mással.

Tovább...

Kérdésed Van, Amit Feldolgozhatnánk?​​

Küldj üzenetet írásban, vagy hangban és a többi már rajtunk múlik!​​