Barion Pixel

Média

most podcast logo

Hogyan nyerj időt magadnak? – MOST Podcast interjú

Érezted már úgy magad, hogy rengeteg mindent kéne csinálnod, de képtelenség ezt a sok mindent bele zsúfolni 24 órába? A stressz pedig innen egy lépés csak.
Miért van az, hogy azt mondjuk, hogy nincs időnk, miközben belül tudjuk, hogy arra van időnk amire szeretnénk? Egyáltalán feloldható ez az ellentmondás?
Ezekre (is) kerestük Nórával a választ.

317566392 5686674964702551 7103942187825336229 n

Leader of The Year 2022 első helyezés

egy igazi lelkesedés túltöltés volt nekem.
Olyan emberekkel találkozhattam, akikkel még nem és tőlük olyan mennyiségű motivációt kaptam, mint már régen.
Az már csak a hab a tortán, hogy beállhattam egy pillanatra én is a zsűri mellé egy közös fotó erejéig és olyan emléket őrizhetek, amire mindig őszinte büszkeséggel tudok majd tekinteni. Többüket már nagyon hosszú ideje példaként állítottam magam elé, akár szakmai, akár emberi oldalról. Mindenképp óriási visszajelzés volt számomra, mint vezetőnek.

delegalas interju

A delegálás kihívásai cégvezetői szemmel – Hellobiznisz interjú

A delegálás szinte minden növekvő vállalkozás vagy cég vezetője számára kihívást jelent, ugyanakkor érdemes időt és energiát szánni egy hatékony delegálási folyamat kiépítésre. Egy jól működő rendszer pozitívan hat a vezető és a munkatársak hatékonyságára és jóllétére, valamint az üzleti eredményeket is növeli. Erről a témáról kérdeztek a Hellobiznisz kollégái.

hrpwr workshop

Hatékony feladatkezelés: cikk és workshop – hrpwr.hu

Ahogy egyre több és több feladatunk van, egyre több és több munkahelyi, otthoni projekt bukkan fel, úgy lesz egyre nagyobb a káosz, ami körbeveszi a mindennapjainkat is. Erre nyújthat megoldást sok módszertan, amelyek segítségével fejben rendszerezhetjük a feladatainkat és teendőinket, vagy csak szempontrendszert adnak ahhoz, hogyan priorizáljunk.
Erről szól ez a cikk és a workshopon is ezt a témát jártuk körbe.

hvg seo konferencia 2017

HVG Tartalommarketing és SEO konferencia Szervező, előadó

Másodszor is együtt dolgozhattam szakmai tanácsadóként a HVG Konferenciák csapatával.
Ami külön kihívás volt, hogy az első között hozzunk össze itthon olyan SEO szakmai előadás sorozatot, ami szogorúan szakmai témákra épít, hasznos és értékes mindenkinek, aki eljön. Úgy hiszem, ezt magasan sikerült megugranunk, újítóként a magyar konferencia piacon!

toth czere peti interju

Digital Cube Konferencia, SEO előadás

2020 őszén a szakmailag egyik legelismertebb hazai SEO témájú konferencián, a Digital Cube-on adhattam elő azzal kapcsolatban, hogy a SEO és a tartalommarketing hogyan épül egymásra és hogyan támogatja egyik hatása a másikat. 

hvg tartalommarketing konferencia 2016

HVG Tartalommarketing Konferencia Szervező és Előadó

Szakmai szervező partnerként és előadóként segítettem az egyik legelső hazai tartalommarketing témájú konferencia létrehozásában a HVG csapatát.
Végül teltházas eseményként, rengeteg előadóval és még több érdeklődő beszélgetéssel tarkított, megismételhetetlen alkalommá nőtte ki magát.

szechenyi klub elnokseg

Bizalmi kör Széchenyi Klub Elnökségi Tag

2023 januárjában felkértek, hogy legyen az egyik legkülönlegesebb vezetői közösség, a Bizalmi kör Széchenyi klubjának elnökségi tagja, ahol a célunk az, hogy az a ~100 cég és cégvezető, akik a klubban vannak, olyan közösségbe tudjanak tartozni, ahol támogatást, inspirációt kaphatnak egymástól és meg tudják osztani azokat a kihívásokat, kérdéseket és sikereket, amikkel eddig egyedül kellett dolgozniuk.