Barion Pixel
Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Miért tesz kevésbé hatékonnyá az okosóra? [Podcast]

Ebben az epizódban arról beszélgettünk, hogy melyikünk hogyan viszonyul az okosórák témájához. Ahhoz, amit viselni kell, de arról is, ami az ágy mellett pihen.

Annyit elárulhatunk előre, hogy meglepő fordulattal várunk: nem úgy álltunk hozzá a kérdéshez, amit alapvetően tippelne bárki!

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Mire is jó a multitasking? [Podcast]

A multitasking fontos része az életünknek.
Nem azért, mert pár évvel ezelőtt kitalálták, hogy ez egy különálló fogalom legyen, hanem azért, mert gyerekkorunktól kezdve ebben élünk, mindig, minden, ami körülvesz bennünket, a figyelmünkért harcol minden mással.

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Miért hasznos, ha néha elvonulsz a világtól? Ákos mesél az elvonulásáról! [Podcast]

Hatékony hanganyag! Hallgass bele Iratkozz fel: Írva is, amiről beszéltünk Miről fog szólni ez az epizód? Néha már azért érezzük kevésbé hatékonynak magunk, mert nem érzékeljük a valóságot! Miért fontos, hogy rendszeres időközönként adj magadnak időt arra, hogy hátrébb lépj a világtól és egy másik perspektívából figyeld meg akár sajat magad is? Hogyan éli ezt meg …

Miért hasznos, ha néha elvonulsz a világtól? Ákos mesél az elvonulásáról! [Podcast] Read More »

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Kollaborációs platformok: Hogyan növelhetjük a hatékonyságot csapatunkkal? [Podcast]

Hatékony hanganyag! Hallgass bele Iratkozz fel: Írva is, amiről beszéltünk Miről fog szólni ez az epizód? A csapatmunkát segítő szoftverek sokszor a legnagyobb gondok okozói is lehetnek! Ebben az epizódban megvizsgáljuk a kollaborációs platformok előnyeit és veszélyeit. Először is, megvizsgáljuk, hogy a platformok hogyan segíthetnek a csapatoknak hatékonyabban együttműködni és csökkenteni a hibákat. Megvizsgáljuk a …

Kollaborációs platformok: Hogyan növelhetjük a hatékonyságot csapatunkkal? [Podcast] Read More »

most podcast logo

Hogyan nyerj időt magadnak? – MOST Podcast interjú

Érezted már úgy magad, hogy rengeteg mindent kéne csinálnod, de képtelenség ezt a sok mindent bele zsúfolni 24 órába? A stressz pedig innen egy lépés csak.
Miért van az, hogy azt mondjuk, hogy nincs időnk, miközben belül tudjuk, hogy arra van időnk amire szeretnénk? Egyáltalán feloldható ez az ellentmondás?
Ezekre (is) kerestük Nórával a választ.

317566392 5686674964702551 7103942187825336229 n

Leader of The Year 2022 első helyezés

egy igazi lelkesedés túltöltés volt nekem.
Olyan emberekkel találkozhattam, akikkel még nem és tőlük olyan mennyiségű motivációt kaptam, mint már régen.
Az már csak a hab a tortán, hogy beállhattam egy pillanatra én is a zsűri mellé egy közös fotó erejéig és olyan emléket őrizhetek, amire mindig őszinte büszkeséggel tudok majd tekinteni. Többüket már nagyon hosszú ideje példaként állítottam magam elé, akár szakmai, akár emberi oldalról. Mindenképp óriási visszajelzés volt számomra, mint vezetőnek.