Barion Pixel

podcastek

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Miért tesz kevésbé hatékonnyá az okosóra? [Podcast]

Ebben az epizódban arról beszélgettünk, hogy melyikünk hogyan viszonyul az okosórák témájához. Ahhoz, amit viselni kell, de arról is, ami az ágy mellett pihen.

Annyit elárulhatunk előre, hogy meglepő fordulattal várunk: nem úgy álltunk hozzá a kérdéshez, amit alapvetően tippelne bárki!

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Mire is jó a multitasking? [Podcast]

A multitasking fontos része az életünknek.
Nem azért, mert pár évvel ezelőtt kitalálták, hogy ez egy különálló fogalom legyen, hanem azért, mert gyerekkorunktól kezdve ebben élünk, mindig, minden, ami körülvesz bennünket, a figyelmünkért harcol minden mással.

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Miért hasznos, ha néha elvonulsz a világtól? Ákos mesél az elvonulásáról! [Podcast]

Hatékony hanganyag! Hallgass bele Iratkozz fel: Írva is, amiről beszéltünk Miről fog szólni ez az epizód? Néha már azért érezzük kevésbé hatékonynak magunk, mert nem érzékeljük a valóságot! Miért fontos, hogy rendszeres időközönként adj magadnak időt arra, hogy hátrébb lépj a világtól és egy másik perspektívából figyeld meg akár sajat magad is? Hogyan éli ezt meg …

Miért hasznos, ha néha elvonulsz a világtól? Ákos mesél az elvonulásáról! [Podcast] Read More »

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Kollaborációs platformok: Hogyan növelhetjük a hatékonyságot csapatunkkal? [Podcast]

Hatékony hanganyag! Hallgass bele Iratkozz fel: Írva is, amiről beszéltünk Miről fog szólni ez az epizód? A csapatmunkát segítő szoftverek sokszor a legnagyobb gondok okozói is lehetnek! Ebben az epizódban megvizsgáljuk a kollaborációs platformok előnyeit és veszélyeit. Először is, megvizsgáljuk, hogy a platformok hogyan segíthetnek a csapatoknak hatékonyabban együttműködni és csökkenteni a hibákat. Megvizsgáljuk a …

Kollaborációs platformok: Hogyan növelhetjük a hatékonyságot csapatunkkal? [Podcast] Read More »

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px 1

Pongor-Juhász Attila: Önjáróbb vállalkozás & 30 napos Vakáció [Podcast]

Pongar Juhász Attila, az önjáró cégfejlesztési szistéma megalkotója osztja meg velünk a vállalkozói siker és az egészséges életmód közötti összefüggéseket. Attila évek óta segít vállalkozóknak több profitot és szabadidőt elérni kevesebb stresszel, és most szeretné megosztani tapasztalatait a siker útjáról és arról, hogyan lehet egyszerre hatékony vállalkozó, cégvezető és egészséges életmódot folytató személy.